maanantai 4. toukokuuta 2020

Äitien hemmottelua ensi sunnuntaina

Äitienpäivä on lähtöisin Jenkeistä, ja ensimmäisen kerran se rantautui Suomeen vuonna 1918, ja vuodesta 1947 lähtien se on ollut myös liputuspäivä. Muista siis vetää lippu salkoon juhlistaaksesi näitä ihania arjen sankareita!

Meillä äitienpäivään on aina liittynyt vahvasti valkovuokot. Niiden kerääminen on ollut osa Toukokuun alkua jo lapsuudesta saakka, ja itseasiassa kuultiin huhua että tänä vuonna niitä on nähty paikoin jo ennen Vappua! Valkovuokkometsästys Vappuaattona ei tosin tuottanut tulosta, mutta ehkä niitä on noussut ensi sunnuntaihin mennessä!
Mikäli teistä joku vielä miettii mitä hankkia omalle äidille lahjaksi niin elämyslahjat ovat tänä vuonna varmasti aikaisempaa tärkeämpiä. Tällä hetkellä emme pääse vielä ravintolaan, keilahalliin tai vaikkapa kampaajalle, mutta sitten kun tilanne menee ohitse ja lahjakortit päästään käyttämään, on hemmotteluhetki varmasti paikallaan!

Mikäli haluat tarjota äidillesi kampaajareissun koronan jälkeen, voit ostaa meiltä etänä lahjakortin, ja maksaa sen laskutuksen kautta. Lahjakortti on voimassa vuoden loppuun saakka, joten hän ehtii varmasti hemmottelemaan itseään! Lahjakortti rekisteröidään aina saajan nimelle, jolloin se löytyy ajanvarauksestamme ja tulee käytettäväksi kunhan siitä muistuttaa maksun yhteydessä. Lahjakortin turvallisia toimitustapoja on kolme:

1. Voimme postittaa lahjakortin saajalle pienestä lisämaksusta. Tällöin kortti löytää perille joko ennen äitienpäivää tai vähän sen jälkeen, koska äitienpäivä on luonnollisesti sunnuntai. Keskiviikkoon klo 14 mennessä ostetut lahjakortit luultavasti ehtii perjantaiksi perille, mutta toki tämä riippuu paljolti postin toiminnasta!

2. Lahjakortti on rekisteröitynä järjestelmäämme, ja askartelet hänelle itse lahjakortin! Tähän ihania ideoita löytyy mm. Pinterestistä!

3. Voimme sopia ajankohdan kun tulet noutamaan lahjakortin liikkeeltämme. Voit tällöin myös maksaa lahjakortin paikan päällä ilman laskutusjuttuja. Muistathan soittaa meille ja sopia noutoajan, sillä emme tällä hetkellä koronan takia päivystä liikkeellä vaan tulemme vain palvelemaan asiakkaitamme. Tervetuloa!
Mitä lahjakortti sitten voisi pitää sisällään? Voit valita lahjakortin joko puhtaasti arvolle, jolloin äitisi saa itse päättää mihin lahjansa käyttää; palveluihin vai tuotteisiin? Lahjakortin voi käyttää myös osissa. Esim. jos ostat lahjakortin joka on 60e arvoinen, voi sen käyttää vaikka kahdella eri hiustenleikkauskerralla.
Toinen vaihtoehto on ostaa se suoraan jollekin tietylle palvelulle, kuten hiustenvärjäykseen, kestokiharoihin eli permanenttiin, hiuspohjan ja hiusten hemmottelevaan haudehoitoon tai suosittuun Olaplex-hoitoon, mikäli hiukset ovat kuivat ja vahingoittuneet. Voimme myös räätälöidä äidillesi ihanan paketin, johon kuuluu esim. hiusten värjäys ja leikkaus Olaplex-hoidolla. Vain mielikuvitus on rajana!
Mikäli ostat meiltä lahjakortin äidillesi, saat itsellesikin ihanan edun seuraavaa palvelukertaasi varten; voit valita joko ripsien tai kulmien värjäyksen, tai hiuspohjan 10 minuutin hieronnan veloituksetta.

Soitellaan ja muistetaan äitejä ensi sunnuntaina!

ps. kuvat on tällä kertaa Pixabayn kuvapankista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti