maanantai 27. huhtikuuta 2020

Suoraväreillä kesää kohti - Pulp Riot!

Maria Nilan värien rinnalla meillä on Pulp Riotin suoravärisarja, jolla pystytään tekemään kirkkaita värjäyksiä ja korostavia yksityiskohtia. Ja nyt kun Vappu on pian täällä niin monet haluavat piristää itseään ns. shokkiväreillä, siitäkin huolimatta että tämä Vappu vietetään kotisohvalla kavereille soitellen. Mutta ehkä videopuhelussa vapputukkakin pääsisi edukseen?
Pulp Riot vaatii melkein poikkeuksetta alleen vaalennuksen, sillä sen suoraväripigmentit eivät tartu terveeseen, luonnontilassa olevaan hiukseen vaikka se lähtökohtaisesti vaalea olisikin. Mikäli haluat näitä kirkkaita sävyjä hiuksiisi, varaathan ajanvarauksestamme lisäpalveluksi hiusten esivaalennuksen. Näin varmistat että aika riittää, ja pääsemme maalailemaan sinulle haluamasi sävyt hiuksiisi!
 
 Kun ajatellaan suoravärejä, monille tulee ensimmäisenä mieleen koko pään värjäykset. Ne ovat upeita, monille ne sopivat.. Mutta useita ne myös jännittävät siinä määrin ettei niitä tule kuitenkaan kokeiltua. Moni voi ajatella että suoravärit ovat liian räikeitä, vetävät liikaa huomiota puoleen.. Tai etteivät ne syystä tai toisesta sovi omiin hiuksiin. Jos koet tälläisiä ajatuksia, mutta värit silti kiehtovat.. Kannattaa muistaa ettei suoravärivärjäys välttämättä tarkoita kokopään väriä vaan voimme miettiä esimerkiksi jonkin yksityiskohdan hiuksiisi. Esimerkiksi "piilotettu sateenkaari" jää piiloon kun pidät hiukset auki.. Mutta tulee näkyviin kun nykäiset hiukset kiinni! Tai sitten voi tehdä isompia palkkiraitoja hiusten päälliosaan, jolloin yksityiskohdilla saadaan kivasti särmää! Tai sitten keskipitkiin tai pitkiin hiuksiin voidaan tehdä "balayage-värjäys" niin että hiusväri liukuu neutraalimmasta shokkiväriin. Vaihtoehtoja on monia! 
 
Pulp Riotilla on myös ns. Blank Canvas, jolla pystytään poistamaan suoraväriä hiuksista. Tämä tehoaa hyvin nimenomaan Pulp Riotin suoraväreihin, ja mikäli tulet jossain kohtaa katumapäälle tai haluat muuten vain uutta väriä hiuksiisi, Blank Canvasilla värinpoisto onnistuu hellävaraisesti ja nopeasti. Huomaathan kuitenkin että jos ylläpidät suoraväriä kotona jollain kaupasta saatavalla maskilla, ei sen maskin pigmentit välttämättä lähde samalla tavalla pois kuin Pulp Riotin suoravärit. Tämä johtuu siitä että eri suoraväripigmentit tarttuvat hiuksiin eri tavoin.
  
Miten Pulp Riot sitten pysyy hiuksissa? Se riippuu aivan siitä miten sitä kotona hoidetaan. Kotihoito-ohjeena on että hiuksia ei pestäisi pariin päivään värjäyksen jälkeen, ja kun ne sitten pestään, olisi käytössä sulfaatiton shampoo. Maria Nilan shampoot ovat kaikki sulfaatittomia, ja niistä löytyy takuulla sopivin tuote juuri sinun hiuksillesi. Pesuväliä kannattaa myöskin venyttää mahdollisimman pitkäksi, jolloin väri pysyy pitempään kirkkaana ja hyvänä. Halutessaan väriä voi ylläpitää esimerkiksi Maria Nilan Color Refresh-pikasävyillä.
 
Joten, jos kirkkaat värit vetävät puoleensa niin Pulp Riot on oikea tie. Värikästä alkavaa viikkoa ja koti-vapun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti