maanantai 6. huhtikuuta 2020

Vaaleammaksi raidoilla!

Vaaleat hiukset ovat olleet kautta aikain kestävä trendi, joka on ja pysyy. Vaalentaminen raidoittamalla taas tuo hiuksiin ihanaa vivahteikkuutta, ja raitojen paksuudella ja tiheydellä voi pyrkiä erilaisiin lopputuloksiin. Tämän kauden kovin trendi on ollut ns. babylightsit, joilla tarkoitetaan todella pientä ja tiheää raitaa kauttaaltaan.
   
 Raidoittamisen hyvä puoli on myös se että tuleva tyvikasvu tulee esiin nätisti ja liukuen, eikä "palkkina". Liukuva tyvikasvu pidentää myös värjäysväliä mahdollisesti jopa 3-4 kuukauteen, vaikka toki sävyttämässä voi käydä useamminkin jos haluaa. Vaaleantaa vaan ei välttämättä tarvitse niin usein juurikin liukuvan tyvikasvun takia.
 
Vaalea hius tarvitsee hyvät kotihoitotuotteet, ja esimerkiksi kuukausittainen Olaplex-tehohoito tekee käsitellylle hiukselle hyvää. Olaplexin voi tehdä värin/vaalennuksen yhteydessä, tai erillisenä tehohoitokäsittelynä. Voit siis halutessasi pidentää raidoilla värjäysväliä useampaan kuukauteen, ja siinä välissä käydä hoidattamassa hiuksia Olaplexilla. Näin hius pysyy hyvän tuntuisena vaalennusten välissä ja niiden aikana!
 
Jatkossa hiuksia voi vaalentaa vain tyviraidoilla, jolloin uudet raidat tehdään vain uuden kasvun alueelle. Tämä säästää latvoja uusilta käsittelyiltä ja jälleen kerran, pitää hiukset hyväkuntoisempina! Jokaisen käsittelyn jälkeen hiuksiin voidaan tehdä haluamasi sävy; kylmä vaalea vai lämmin? Tai mahdollisesti ns. mansikkablondi, mikä on nimensä mukaisesti heleän vaaleanpunainen. Persikan värinen vaalea on myöskin etenkin kesän kestosuosikki!

Kokeile rohkeasti uusia vaalean sävyjä, sillä toisinaan saatat löytää jopa uuden suosikin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti