perjantai 3. huhtikuuta 2020

Color Refresh - pikasävyt!


Nyt kun kevät lähestyy kovaa vauhtia, haluamme esitellä teille ihanat pikkukaverimme, jotka tuovat kivoja sävyjä piristämään omaa ilmettä! Nämä pikkukaverit ovat nimeltään Maria Nilan Color Refresh-pikasävyt joilla voi 10 minuutissa loihtia vaaleisiin hiuksiin pastellisävyjä tai värikirjoa, ja tummempiin hiuksiin kiiltoa ja värikylläisyyttä!  
Kuten kaikki muutkin Maria Nilan tuotteet, myös Color Refreshin pikasävyt ovat täysin vegaanisia ja cruelty free-sertifioituja, eli niiden ainesosia ei ole testattu eläimillä.

Pearl Silver sopii loistavasti vaalean hiuksen kylmäksi taittamiseen! Mira esimerkiksi pitää hiuksensa kylminä vain Pearl Silverillä ja Maria Nilan Silver Shotilla, joka annetaan aina vaalennuksen yhteydessä asiakkaille. Lopputulos näillä kahdella tuotteella on kuitenkin lähes sama. Mira laittaa tuotetta joko pesun jälkeen pyyhekuivaan hiukseen 3-10 minuutiksi kuten ohjeessa sanotaan, tai sitten Sunnuntaisin kuivaan hiukseen tyvestä latvaan ja antaa olla 15-30min. Hiuksista tulee kylmän sävyiset, ja ihanan tuntuiset!
 
Samalla tavalla voi toimia muidenkin Color Refreshin sävyjen kanssa, joita on laaja kirjo mustasta punaiseen, tummanruskeasta laventeliin ja pinkistä persikkaan! Maskien hoitoteho on todella hyvä ja saat ihanan sävyn lisäksi hyvältä tuntuvat hiukset. Mikäli väripigmentti tuntuu omaan tarpeeseen liian hurjalta, voi sävyjä sekoittaa esim. hoitoaineen kanssa jolloin sävy ei ole yhtä vahva.
 
Sävyjen kanssa toimiessa kannattaa muistaa että väri kehittyy 3-10 minuuttia, joten jos sen huuhtelee pois liian nopeasti, sävy jää ikäänkuin kesken. Maltti on siis valttia näillä sävytellessä! Sävyn voit ottaa joko meillä pikasävynä pesupaikalla, tai ostaa kotihoitotuotteeksi. Ohjeistamme mielellämme lisää oston yhteydessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti