maanantai 20. huhtikuuta 2020

Poikkeustilanne

Tämä kevät on haastanut jokaista pienyrittäjää tavalla, johon kukaan ei osannut varautua. Se on vaikuttanut toki meidänkin arkeemme merkittävästi, ja olemme olleet sopimuksen mukaan auki maaliskuun puolivälistä eteenpäin aina siihen saakka kunnes tästä tilanteesta päästään ohi. Palvelemme siis edelleen, mutta vain ajanvarauksella!
 
Sen sijaan että olisimme jääneet vain murehtimaan tilannetta, olemme keskittäneet energiamme iloisempiin asioihin eli tulevaisuuteen!
Ensinäkin Miralla on nyt kultaköynnösten ja murattien kotihoito käynnissä! Uusia pistokkaita on istutettu ja varjeltu kissoilta niin hyvin kuin se on mahdollista. Yksi kultaköynnös tosin sai jo osansa kissan puremasta heti istutuksen jälkeen, mutta nyt heidät on siirretty hyllylle toipumaan. Saagalla on siis toivon mukaan taas astetta vihreämpää kun tämä Korona on ohitse!
Toisekseen Saagalle on nousemassa uusi valokuvaus-seinä hiuskuvia varten ja se syntyy vanhasta ladon ovesta, ja luultavasti muutamista heinäseipäistä. Toteutus on vielä hieman hakusessa mutta oven pesu ja pieni fiksaus on jo aloitettu! Ajatuksena olisi saada hiukskuviin taustaksi kaunis harmaa lauta.

Kolmas asia on koulutukset! On ollut ihanaa huomata että alamme suuremmat toimijat ovat tehneet erilaisia webinaareja ja muita online-koulutuksia, ja tarjonneet niitä edullisesti tai jopa ilmaiseksi alan ammattilaisille tälläisessä poikkeustilassa. Koulutuksia on niin kampauksista, vaalennuksista, leikkauksista kuin some-maailmastakin. Joten kun tilanne hälvenee, tervetuloa testaamaan kreikkalaista lettiä tai föönillä tehtyjä "airtouch"-raitoja! Nämä koulutukset ovat olleet todella mahtavia, ja niitä on vielä monta edessäpäin emmekä millään malttaisi odottaa seuraavaa. Kouluttautuminen alallamme on todella tärkeää, ja on ihanaa että nyt kun on aikaa siihen, siihen on hyvät mahdollisuudet!

Neljänneksi.. Tervehtikää Pirkkoa! Pirkko on Saagan harjoituspää, ja se on ollut seurassamme tiiviisti kuluneen kuukauden aikana. Pirkko on hiljainen asiakas joka on avoin kaikille ehdotuksille ja kokeiluille.. Ja aika usein tyytyväinen saamaansa kampaukseen, vaikka se harjoitusvedos olisikin! Pirkko pitää meidät kiireisenä ja antaa aivoillemme töitä, jotta taidot olisivat vireessä vielä korona-ajan jälkeenkin.

Ja viidenneksi, perustimme tämän blogin! Ajatus blogista on pyörinyt mielessämme jo pidempään, mutta jotenkin koronan tuoma poikkeustilanne soi sille sen tarvitseman alkusysäyksen. Yhtäkkiä meillä olikin aikaa blogin pystyttämiseen ja sen suunnitteluun, ja tässä sitä ollaan! Mikäli sinulla on jotain toiveita tai ideoita, mistä haluaisit lukea blogistamme niin lähetä meille viestiä! Kommentoida voit täällä blogissa, tai vaikkapa Facebookissa.

Pysytään terveinä tänä keväänä, ja pidetään katse tulevaisuudessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti