torstai 2. huhtikuuta 2020

Uusi blogi, uudet kujeet!


Hei kaikki, ja tervetuloa lukemaan blogiamme! 
Kevät tuo mukanaan uuden tuulahduksen ja sen myötä päätimme kokeilla jotain ihan uutta.. Ja tässä tulos! Toivottavasti viihdyt tekstiemme parissa ja nautit keväästä! 


Tätä blogia pitää tosiaan Mira ja Janna, Kuusankosken Hius ja Kauneus Saagasta. Olemme pieni ja idyllinen kampaamo aivan Kuusaan keskustassa, ja olemme sisustuksessa panostaneet paljolti maalaisromantiikkaan. Teimme tuotehyllyjä heinäseipäistä, palvelutiskin Miran vanhan ladon seinistä ja odotustilasta löytyy sähkökela ja vanhat, ladosta löytyneet tikapuut. Ja niin, luit oikein sillä teimme Jannan miehen avustuksella paljon sisustuksestamme aivan itse! Lisäksi arvostamme kierrätystä ja hankimme suurimman osan liikkeemme kalusteista käytettynä ja entisöimme ne uuteen loistoon. 

Päätuotesarjanamme on ruotsalainen Maria Nila Stockholm, josta kerromme lisää toisessa postauksessa. Sarja on kuitenkin täysin vegaaninen ja cruelty free-sertifioitu, mikä tarkoittaa sitä että yhtään sen pienintäkään ainesosaa ei ole testattu eläimillä. Tuotteet ovat todella ihania, tuoksuvat aivan taivaalliselta ja purkit näyttävät söpöiltä! Jos rakastat tuoksuja, rakastat varmasti myös Maria Nilaa. 

Tuoksuvan sarjan rinnalla meillä on kotimainen DS, josta löytyy tuotteet hajusteherkille asiakkaillemme. Myös tuoksuista nauttiville löytyy DS:stä testattavaa, sillä esimerkiksi heidän hopeashampoonsa on todella pigmenttinen ja auttaa vaalean hiuksen kylmätaitossa tehokkaasti. Toinen varma luottotuote on heidän tekstuurisuihkeensa, joka antaa hyvää tukea varsinkin lyhyeen hiukseen! 

Toinen värisarja Maria Nilan värien rinnalla, on USA:sta kotoisin oleva Pulp Riot, jolla onnistuu ns. shokkivärit ja sateenkaarivärjäykset. Jos siis kaipaat piristystä arkeesi niin innostu väreistä! Shokkivärit eivät aina tarkoita suinkaan kokopään värjäyksiä, vaan voit kokeilla värejä vaikka muutamalla raidalla tai osiolla. 

Joten, jos kiinnostuit meistä ja meidän ihanista tuotteistamme, tervetuloa asiakkaaksi! Ehdota rohkeasti toiveitasi niin katsotaan yhdessä mitä keksitään! 

Nauttikaa Suomen aurinkoisesta keväästä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti