maanantai 13. huhtikuuta 2020

Maria Nila - vegaaninen, eläinkokeeton ja ilmastokompensoitu

Meidän ensikosketus Maria Nilan tuotesarjaan oli kaunis, vaaleanpunainen paketti josta löytyi muutama tuote kapaloituna söpöön vaaleanpunaiseen paperiin. Ihastelimme purkkeja ja hoimme yhteen ääneen kuinka tavattoman söpöjä ne olivat värimaailmaltaan ja tyyliltään.. Ja ensimmäisen purkin avattuamme, päädyimme ylistämään tuotteen tuoksua. Myönnetään, se oli rakkautta ensinuuhkaisulla.
Kaikki tuotteemme on kehitetty rakkaudesta eläimiin ja luontoon. Tämä tarkoittaa, että ne ovat 100% vegaanisia, cruelty free-sertifioituja ja pakkaukset ovat ilmastokompensoituja. Tarjoamalla korkealaatuisia hiustenhoitotuotteita helpotamme kampaamojen ja kuluttajien elämää näiden ottaessa askelia kohti valoisampaa tulevaisuutta. - Maria Nila katalogi

   


PETA eli People for ethical treatment of animals valvoo Maria Nilan jokaista pienintäkin ainesosaa ja varmistaa että ne ovat 100% vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä.

Leaping Bunny on The Coalition for Consumer Information on Cosmeticsin myöntämä sertifikaatti. Tämän on perustanut kahdeksan suurta eläinoikeusjärjestöä ja ohjelmassa tarkastetaan tuotteiden vegaaniutta ja eläinkokeettomuutta, ja hyväksytyt tuotteet saavat käyttää heidän symboliaan.

Vegan Society on myös hyväksynyt tuotesarjan 100% vegaaniseksi ja ettei sitä ole testattu eläimillä. Vegan Society on maailman vanhin ja suurin vegaanijärjestö.

Plan Vivo vetää maailmanlaajuista ympäristö- ja kestävyysprojektia, ja Maria Nila on heidän kanssaan tiiviisti yhteistyössä. Plan Vivon avulla Nicaraguan maanviljelysperheet saavat taloudellista tukea jotta he voivat istutaa uutta metsää mailleen. 

Jos haluat lukea lisää näistä neljästä, voit käydä heidän sivuillaan: PETALeaping BunnyVegan Society ja Plan Vivo. Sivustot ovat englanniksi!

Meillä Saagalla Maria Nila on päätuotesarjamme, mikä tarkoittaa sitä että meillä myydään Maria Nilan tuotteita ja teemme värit ja vaalennukset pääsääntöisesti Maria Nilalla. Ja jottei tästä merkinnästä tulisi kilometrin mittaista maratonia niin kerromme niistä lisää myöhemmin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti